Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

"Een heldere focus op techniek"

Over ons

De technische ontwikkelingen gaan snel en zullen in de naaste en verdere toekomst alleen maar verder versnellen.

WH Focus volgt voor u deze ontwikkelingen zeer nauwgezet en adviseert MKB bedrijven en particulieren m.b.t. ICT toepassingen. Dit advies begint al bij de basis, want een goede ICT infrastructuur is afhankelijk van een degelijk Wide Area Network (WAN), en Local Area Network (LAN). Dit zijn o.a. internetverbindingen (vast en draadloos) en netwerkswitches.

Een solide ICT infrastructuur is nodig om het mogelijk te maken toepassingen als VoIP, bedrijfsapplicaties, hardware en video/audiodistributie op betrouwbare wijze te kunnen gebruiken. Kenmerkend is dat voor al deze toepassingen het IP netwerk de basis vormt. Het IP protocol zorgt ervoor dat alle apparaten en toepassingen in dezelfde “taal” met elkaar kunnen communiceren. U kunt dit vergelijken met het Engels dat de gemeenschappelijke taal is in de zakenwereld.

De voordelen van toepassingen via een IP netwerk zijn enorm. Het is een wereldstandaard waarvoor ongelofelijk veel toepassingen ontwikkeld worden. Met als resultaat betere en goedkopere producten, een goede beheersbaarheid en gestandaardiseerde media voor transport. De mogelijkheden die hierdoor ontstaan zijn vrijwel onbegrensd, dat maakt het interessant, maar ook complex.

Thuis, onderweg en op kantoor kunnen onvoorstelbaar veel apparaten en toepassingen ingezet worden. Maar hoe beoordeelt u nu wat voor u of uw bedrijf het meest geschikt is? En is uw huidige  netwerk infrastructuur hier wel klaar voor? Wellicht heeft u reeds offertes opgevraagd en rondgekeken op het internet. Maar hoe kunt u beoordelen of een ogenschijnlijk goed voorstel binnen uw organisatie past, nog afgezien van de prijs en kwaliteit ervan?

Daar kan WH Focus u bij helpen! Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.