Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

"Een heldere focus op techniek"

ICT advies voor particulieren

Veel technische ontwikkelingen komen wij voor het eerst tegen op de particuliere markt.

Denk aan de smartphone, begonnen als een gadget voor de consument en uiteindelijk totaal niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Zonder dat u het zich beseft, heeft u als particulier best veel apparatuur voor beeld en geluid in huis zoals een PC, laptop, tablet, TV, HiFi installatie, etc.

Hoe mooi zou het zijn als dit allemaal met elkaar verbonden zou zijn en met elkaar zou communiceren? Dat kan! Al deze apparatuur kan nml. worden opgenomen in een thuisnetwerk. Dit is eigenlijk een bedrijfsnetwerk in het klein. Door een gedegen infrastructuur aan te leggen in uw woning kunnen mogelijkheden gecreëerd worden waar u misschien nog nooit over nagedacht heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld met enkel één kleine PC of tablet in uw woonkamer alle audio- en video apparatuur besturen.

Om dit te realiseren zijn diverse oplossingen op de markt te verkrijgen, maar hoe weet u nu welke oplossing voor uw woning het meest geschikt is? Hiervoor kunt u terecht bij WH Focus.

Ons adviestraject bestaat uit een aantal fasen, waarbij wij altijd beginnen met een intakegesprek om uw wensen te inventariseren. Zodra wij een duidelijk beeld hebben van uw wensen en de mogelijkheden die er in uw woning zijn, ontvangt u een ontwerp voor uw thuisnetwerk. Dit ontwerp kunt u zelf ten uitvoer brengen. Indien gewenst kunnen wij u ook ondersteuning bieden bij het selecteren van de juiste installateur en eventueel dit project begeleiden.

Naast audio en video kunt u uw woongenot nog verder vergroten middels domotica. Dit biedt diverse mogelijkheden om uw zaken in uw interieur te bedienen. Zoals verlichting, raambekleding en zonwering.

WH Focus kan u ondersteunen bij het selecteren van de juiste apparatuur. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.